СподелиНякои хора имат въображаеми другарчета. Други май имат въображаеми конституционни

...
СподелиНякои хора имат въображаеми другарчета. Други май имат въображаеми конституционни
Коментари Харесай

Мирчев: Радев щял да предложи най-добрата конституция… ама друг път

Сподели
Някои хора имат мислени другарчета. Други май имат мислени конституционни планове.

Защо го споделям? Защото от доста време слушаме по какъв начин Радев приготвя собствен план за конституция. Никой не го е виждал, единствено слушаме.

И в този момент излиза, че Радев щял да предложи най-хубавата конституция… но различен път. Някой ден. Когато звездите се наредят. Не в този момент.



Сега Народното събрание не бил заслужен да прегледа несъществуващата президентска конституция, не бил внушителен, държавното управление и то не ставало.

То, като огледа човек от радевата камбанария, единствено служебните държавни управления “стават ”, а Народното събрание най-добре никак да го няма, така и така единствено се спънка и желае да пипа явно недосегаемата съгласно Радев конституция.

Страх лозе пази, нали господин президент? Много ще е ужасно да няма по какъв начин да дърпате конците. Само че “лозето ”, което със зъби и нокти се борите да запазите, не е персонално Ваше. На България е. И нито е Ваша работа, нито е в полза на България Вие да се изказвате като последна инстанция.

И не е Ваша работа да коментирате тежестта на парламентарните решения в една парламентарна република. Вашата работа е да се държите като обединител на нацията, а единственото, което в миналото сте правили, е да я разделяте.

Коментарът на депутата от ПП-ДБ е оповестен в профила му във Facebook. Заглавието е на редакцията на ДЕБАТИ.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР