СподелиНай-малко трима работници загинаха, а други трима са в болница

...
СподелиНай-малко трима работници загинаха, а други трима са в болница
Коментари Харесай

След срутване на супермаркет: 3 жертви, трима ранени и още двама в неизвестност

Сподели
Най-малко трима служащи починаха, а други трима са в болница със съществени пострадвания при случай на строителен обект в италианския град Флоренция, оповестиха през днешния ден локалните управляващи, представени от АНСА. Засега двама души се водят за изчезнали.

Местната противопожарна работа написа в обществената мрежа „ Екс “, че злополуката е станала в северозападната част на града и е била породена от сриване на трегер на сглобяема постройка на супермаркет.

„ Потвърденият брой жертви е три, а други двама служащи към момента са в неопределеност “, сподели Мония Мони, районен представител на Службата за гражданската отбрана в региона Тоскана, в която се намира Флоренция.

Осем души са били на градежа по време на случая. Мония посочи, че двама от тримата потърпевши служащи са в тежко, само че не животозастрашаващо положение.

Преди това регионалният шеф на Тоскана Еудженио Джани сподели пред телевизия „ Скай Ти Джи 24 “, че има доста дребен късмет за намиране на двамата търсени под отломките.

Инцидентите на работното място са постоянно срещани в Италия, а синдикатите постоянно се оплакват от несъответстващите условия на труд на строителните обекти и от липса на инспекции от здравните управляващи и органите по сигурността.

601 души са починали при трудови произшествия през 2021 година, което подрежда страната на второ място измежду страните членки на Европейски Съюз след Франция, отбелязва статистическата организация на блока Евростат.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР