СподелиМинистерският съвет прие решение, с което предлага на президента да

...
СподелиМинистерският съвет прие решение, с което предлага на президента да
Коментари Харесай

Първо решение на служебния кабинет – уволнява главния секретар на МВР

Сподели
Министерският съвет одобри решение, с което предлага на президента да издаде Указ за преустановяване пълномощията на основния секретар на Министерството на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев и за освобождението му от служба.

Припомняме, сега Живко Коцев е в болнични и съгласно неофициална информация  даже е признат в болница. Живко Коцев подаде оставка като основен секретар на Министерство на вътрешните работи предишния четвъртък. Ден по-късно обаче след диалог с тогавашния министър-председател в оставка Николай Денков я отдръпна.

Коцев разгласи, че е бил подложен на напън от страна на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и висши прокурори да напусне поста си в Министерство на вътрешните работи. Стоянов остана вътрешен министър и в служебното държавно управление. Президентът Румен Радев е известен за оказвания върху Коцев напън, разгласи също в петък някогашният министър председател Николай Денков. Във вторник обаче президентът подлага на критика държанието на основния секретар на Министерство на вътрешните работи.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР