СподелиМинимални рокади в кабинета прогнозира министърът на финансите Асен Василев,

...
СподелиМинимални рокади в кабинета прогнозира министърът на финансите Асен Василев,
Коментари Харесай

„Максимум две-три“ промени в кабинета прогнозира Асен Василев

Сподели
Минимални рокади в кабинета предвижда министърът на финансите Асен Василев, откакто през днешния ден Народното събрание гласоподава оставката на кабинета.

„ Моите персонални упования са за напълно дребни смени в кабинета. Няма квоти “, съобщи пред публицисти Василев и съобщи, че чака „ най-много две-три “ промени в кабинета.

По думите му оставката на премиера Николай Денков е спазено заричане – по този начин той отговори на рецензиите на ГЕРБ, че с оставката се бързало и тя била гласувана в отсъствието на Бойко Борисов и Мария Габриел, които са в чужбина.

„ С госпожа Мария Габриел имаме планувани диалози за петък, събота и неделя. Надяваме се да успеем в този порядък да реализираме единодушие “, сподели Василев.

Той разяснява, че е имал диалози както с премиера в оставка Николай Денков, по този начин и с вицепремиера в оставка Мария Габриел.

На рецензиите на ГЕРБ след гласуваната през днешния ден оставка отговори и съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. По думите му от партията през днешния ден посочили какво значи да се съблюдава обещанието, а точно – държавното управление да подаде оставка след 9 месеца ръководство.

Той акцентира, че ПП-ДБ не желаят нито избори, нито ръководство без промени.

„ В този миг разбираме, че сътрудниците, част от преговорния екип, са в чужбина. Ние ще ги изчакаме. От ПП-ДБ взехме решение, че преговорният екип ще бъде от самите водачи, с цел да няма закъснение в решението, с цел да може съответно да водим оптимално градивен диалог с една цел – да не отиваме на избори. Не желаеме избори. Не желаеме и ръководство без промени “, сподели още Петков.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР