СподелиМайката на убития Мартин Божанов – Стойка Манерс и съпругата

...
СподелиМайката на убития Мартин Божанов – Стойка Манерс и съпругата
Коментари Харесай

„Имаше законен бизнес“: За първи път майката и съпругата на Нотариуса говориха пред медии

Сподели
Майката на убития Мартин Божанов – Стойка Манерс и брачната половинка му Гергана, обявиха, че не се работи по следствието за разстрела на Божанов.

Двете бяха в Районния съд в София, където пред медии разясниха, че Божанов не е нито лъжец, нито се е занимавал с противозаконна активност.

Стойка Манерс описа, че синът ѝ е имал легален бизнес и към момента няма пояснение каква е повода за неговия разстрел.

С изказванията, че брачният партньор ѝ се е занимавал с измами, не се съгласи и Гергана Божанова, която бе в постройката на районния съд с дребната си щерка.

Стойка Манерс сподели, че дълги години не е живяла в България и съгласно нея това ликвидиране не инцидентно, подредено е.
Никой не сподели нищо, че това е татко на деца. И аз запитвам кой умъртви мъжа ми, кой умъртви бащата на дете на няколко месеца. Цялото семейство е в тежко положение, сподели на собствен ред Гергана Божанова, представена от Българска национална телевизия.
Според нея никой не се интересува от това, че младеж е погубен пред блок в жилищен комплекс.

Според майката на Божанов убийството очевидно е за „ затваряне на устата “. Синът ми не е сменял имена и ЕГН. Пишат се измислици, уточни тя. Стойка Манерс описа, че синът ѝ има два магазина, ресторант и дизайнерска компания.

Започнал с кафене в ж.к. „ Люлин “.

Не си представям по какъв начин може да се каже на прокурор да пусне някого против пари, възмути се Стойка Манерс.

Не чакам правдивост, не чакам истината да извезе нескрито, тъй като някой няма интерес. Убийство се поръчва с доста пари, сподели тя. Според майката на Божанов зад закононарушението стои човек, който синът ѝ доста е подразнил или му е доста непосредствен, с цел да не заподозре. Това ликвидиране не е за пари, сподели още тя.

Мартин Божанов, с прякор Нотариуса, беше убит на 31 януари в столичния квартал „ Горна баня “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР