СподелиМъж заля с бензин жена си и 2-годишния си син

...
СподелиМъж заля с бензин жена си и 2-годишния си син
Коментари Харесай

Мъж заля с бензин жена си и 2-годишното им дете, опита да ги запали

Сподели
Мъж заля с бензин жена си и 2-годишния си наследник и за малко не ги изгори живи. Нападението е от Сливен и е станало, до момента в който дамата води детето на ясла.

Малко след 7:00 ч. сутринта 33-годишната жена качила детето в колата си и тръгнала към яслата. Няколко минути по-късно някогашният ѝ другар, татко на детето, с който не са дружно от няколко месеца, изскочил пред автомобила. Стресната, дамата спряла внезапно. Той влезнал в автомобила и почнал да им крещи. Агресивният Николай извадил бутилка, цялостна с бензин, и залял дамата, разпръснал горивната течност и към задната седалка, където седял синът му. Изкарал и запалка.

„ Ще ви запаля, ще ви убия! “, крещял обезумелият мъж.

Детските писъци огласили улицата. На помощ се притекъл човек, който съумял да отскубне от ръцете му запалката и се обадил на тел. 112. Дошлите на място служители на реда задържали мъжа за 24 часа.

Жената към този момент е подала тъжба против нападателя си, който в действителност от един месец имал ограничаваща заповед да не приближава нея и сина им.

Николай е от сливенското село Самуилово, има богато престъпно минало. Той е осъждан за обири, а сега против него тече друго произвеждане – за шофиране след приложимост на наркотични субстанции. Защо е на независимост – не е ясно, написа Флагман.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР