СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред журналисти в кулоарите

...
СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред журналисти в кулоарите
Коментари Харесай

Борисов: Ще подкрепим Гвоздейков да оглави изборния щаб, той е честен човек

Сподели
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание, че партията му ще поддържа решението транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите.

Гвоздейков, който беше министър в държавното управление на Николай Денков, остана на поста и в служебния кабинет на Димитър Главчев. Това докара до изключването му от „ Продължаваме Промяната “.

„ В щаба за изборите мисля, че всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да го оглави, с цел да може да си проведат едни почтени и демократични избори “, съобщи Борисов.

На въпрос за какво тъкмо Гвоздейков, Борисов отговори, че той е основател на „ Продължаваме промяната “.

„ Защото той им беше знаме, той им беше знак, несъмнено почтен човек, по този начин всички ще са спокойни. Това е моето мнение,че по този начин би трябвало да стане. Това предлагам “, заключи водачът на ГЕРБ.

Борисов разяснява и изследването на „ Галъп “ за електоралните настройки, което демонстрира преднина за ГЕРБ.

„ Много хора, които видяха по какъв начин са се възползвали от властта сътрудниците, огромна част от тях, не всички, евентуално това е повлияло “, сподели той.

В отговор на въпрос дали новоназначеният за шеф на Агенция „ Митници “ Георги Димов не е промяна на един човек с различен, Борисов сподели, че не познава Димов, само че Димов е бил заместител на Румен Спецов. Екипът на Спецов би трябвало да събере приходите и в митниците, и от налозите, добави той.

Запитан дали познава Паскал, Борисов сподели „ не “, а по-късно уточни, че „ до момента в който сме били ние, се криеше в чужбина “.

По време на ръководството ни, контрабандата на цигари беше свалена от 34% на под 1%, добави Борисов.

„ Вчера тъй като ми зададохте въпроса кой правил чадър 8 месеца. От опита си на основен секретар ще ви кажа, че обменът отива при основния секретар и се разпределя по службите, които да го работят и надлежно прокуратурата. Той не отива този сигнал при портиера, отива при най-висшата професионално място “, обясни още водачът на ГЕРБ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР