СподелиКласът на изчезналата Ивана от Дупница се е държал арогантно

...
СподелиКласът на изчезналата Ивана от Дупница се е държал арогантно
Коментари Харесай

Съученичка на Ивана назова вероятната причина за изчезването ѝ

Сподели
Класът на изчезналата Ивана от Дупница се е държал надменно и неприятно с нея. Това съобщи пред Българска национална телевизия Вероника Кирилова – позната на Ивана, която учи в същото учебно заведение. Доброволци и през днешния ден се събират, с цел да продължат издирването на 17-годишното момиче, което изчезна преди пет дни.

„ Тя е извънредно положително момиче, наивна и всички се възползваха от нейната добрина, качваха ѝ се на главата. Тя е по-притеснителна. Познавам я, контактувала съм с нея, това не е човек с проблеми “, сподели Вероника.

Според нея точно неприятното отношение е евентуалната причина за изгубването на тийнейджърката. Самата Вероника също се включва в издирването.

До 17 часа през днешния ден са обходени към 600 декара регион към Дупница, в това число крайпътни дерета и места, на които Ивана би могла да се скрие. Повече от 150 служители на реда вземат участие в издирването. Съставен е и спешен щаб, който от на следващия ден ще се заеме с по-добрата организация на търсенето.

Кметът на Дупница изрази терзание към отношението към Ивана, както от страна на родителите ѝ, по този начин и от страна на учебното заведение. Затова през днешния ден кметът се срещна с всички тях, само че от учебното заведение изрично обявиха,че тормоз към Ивана не е имало. От образователното заведение означиха, че в последния месец тя се е държала много по-различно.

Междувременно 13 чиновници на Югозападното държавно дружество също се включиха в акцията по издирването. Част от тях са с високопроходими коли.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР