СподелиЖената, която загина в челната катастрофа в Бургаско в събота,

...
СподелиЖената, която загина в челната катастрофа в Бургаско в събота,
Коментари Харесай

Казват, че мъжете не плачат: Това е Янита, която остана завинаги на 33 г.

Сподели
Жената, която почина в челната злополука в Бургаско в събота, е брачна половинка на служител на реда от ОДМВР – Бургас. Тя умря на място в адския удар, двете деца, които са били на задната седалка в автомобила, са в болница. Това разкриват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас уточнявайки:

„ Казват, че мъжете не плачат.. Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, само че сърцето и душата ридаят, засегнати от ужасяващата истина – едно прелестно и постоянно усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички изгубиха за момент майка си, а един български служител на реда ще събере живота си в шепа мемоари, пробвайки се да продължи напред самичък и безутешен в името на децата и брачната половинка си – Янита Пепелянкова!! Светът му е срутен за секунди, а жестоката злополука, прекъснала фамилното му благополучие, още на следващия ден ще бъде статистика!

Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни – тя беше луксозен и ухилен човек, с голямо сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в интерес на най-крехките и нуждаещите си – учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в добрина и човещина, брачна половинка, чиито фантазии за фамилен уют и благополучие окончателно бяха прекратени..

Янита бе закрилница, търпеливо изслушваща проблемите на близките, едно сърце, раздаващо доброта и поддръжка на нуждаещите, прелестен човек, който ще се помни вечно с вдъхновението, силата и мъдростта си.. Тя беше пълноценния живот – озаряваше всекиго с усмивката и топлотата си, подкрепяща, спокойна и уверена в бъдещето..

Ето за какво Янита няма да остане просто спомен – ще е образец за подражателство и почитание – за фамилията, приятелите и учениците й!! Скърбим дружно с тях и споделяме болката на брачна половинка й – служител на реда в Областна Дирекция МВР-Бургас! “, пишат от полицията в Бургас в формалната си Facebook страница.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР