СподелиИма доста сериозен опит да се осуетят контактите между мен

...
СподелиИма доста сериозен опит да се осуетят контактите между мен
Коментари Харесай

Денков: Има сериозен опит да се осуетят контактите ми със САЩ

Сподели
Има много сериозен опит да се осуетят контактите сред мен и Съединени американски щати. Това съобщи министър председателят Николай Денков пред публицисти в Брюксел. Той бе в белгийската столица за присъединяване в Европейския съвет.

„ Съвсем обикновено е да планираме пътешестване до Съединени американски щати, те са наш сътрудник “, изрично сподели той. Коментарът му идва в отговор на офанзивите на Бойко Борисов, която съобщи, че „ вместо да работят, министър председателят и министрите единствено летят със самолети “.

На въпрос, дали президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е отказал на българския министър председател среща и има отвод и от Пентагона – Денков отговори по този начин:

„ Аз ще разясня визитата, когато бъде планувана тъкмо. Това, което виждам, е много сериозен опит да се осуети опцията за директни контакти сред мен и хората, с които работя, както и Съединени американски щати “.

От държавната пресслужба потвърдиха, че в действителност има диалози за посещаване на делегация отпред с премиера Денков във Вашингтон, написа 24 часа.

„ Работно посещаване на акад. Денков в Съединени американски щати е измежду плануваните задължения по принцип заради значимостта на взаимоотношенията на България със Съединени американски щати. Няма финално решение за датите на визитата “, споделиха от държавната пресслужба.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР