СподелиЕвропейците трябва да извлекат три поуки от каскадата от проблеми

...
СподелиЕвропейците трябва да извлекат три поуки от каскадата от проблеми
Коментари Харесай

Денков пред „Ню Йорк таймс“: Европа трябва да извлече 3 поуки от войната в Украйна

Сподели
Европейците би трябвало да извлекат три поучения от каскадата от проблеми след войната в Украйна. Това споделя министър-председателят Николай Денков пред в. „ Ню Йорк таймс “.

Авторитетното американско издание потърси мнението на българския министър председател на Мюнхенската конференция по сигурността, оповестяват от пресслужбата на Министерския съвет.

Войната в Украйна не е единствено за така наречен „ сиви зони “ сред Европа и Русия, а за това дали демократичният свят, който ценим, може да бъде надвит. „ И Европа към този момент е изцяло наясно с това “, споделя българският министър председател пред журналиста Стивън Ерлангер.

Второ, европейските народи осъзнаха, че би трябвало да обединят и военните, а освен икономическите си сили, с цел да изградят лична защита, споделя Денков.

Третата поука, съгласно него е, че европейските страни е трябвало да разграничат незабавните потребности на Украйна за муниции и противовъздушна защита от по-дългосрочните стратегически цели.

„ Но като се има поради империалистическата изразителност на съветските водачи дълготрайният проект значи три до пет и най-много 10 години “, разяснява министър-председателят и моли: „ Това е в действителност незабавно! “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР