СподелиДвойно убийство и самоубийство в пловдивското село Маноле разследва полицията.

...
СподелиДвойно убийство и самоубийство в пловдивското село Маноле разследва полицията.
Коментари Харесай

Мъж уби родителите на съпругата си, рани брат ѝ и сложи край на живота си

Сподели
Двойно ликвидиране и самоубийство в пловдивското село Маноле проверява полицията. Информацията за случая беше доказана пред публицисти от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и окръжния прокурор на Пловдив Ваня Христева.

Главният комисар Живко Коцев съобщи, че малко след среднощ е получен сигнал на тел. 112 от жена. Тя споделя, че брачният партньор й е направил ликвидиране на майка й и татко й с потреблението на оръжие – пушка и е направил опит за ликвидиране на брат й. Извършителят няма престъпни прояви. Пушката е противозаконна, няма данни да има позволение за нея. Жертвите са мъж на 61, брачната половинка на 57 и простреляният брат на брачната половинка е на 36 години.

„ Като пътувахме от София, той към този момент се беше самоубил, това е към 01:30-02:00 часа “, съобщи Коцев.

В парцела, в който е осъществено убийството има и други хора – стара жена в инвалидно положение и още три деца.

Христева съобщи, че са осъществени всички първични и неотложни дейности по следствието, осъществени са няколко огледа на местопроизшествието. Иззето и приобщено по делото е оръжието на закононарушението.. Става дума за огнестрелно оръжие. В момента положението на потърпевшото трето лице е устойчиво. Към момента се правят и други дейности по следствието.

Няма данни за законно владеене на оръжието. Установява се методът, по който лицето се е сдобило с него, несъмнено нелегално добито оръжие, сподели Христева.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР