СподелиДоналд Тръмп иска да договори сделка с Владимир Путин за

...
СподелиДоналд Тръмп иска да договори сделка с Владимир Путин за
Коментари Харесай

Bild: Тръмп иска сделка с Путин, има таен план за Украйна

Сподели
Доналд Тръмп желае да контракти договорка с Владимир Путин за преустановяване на войната в Украйна допустимо най-бързо и той има скришен проект в ръкава си за това, написа Bild.

Доналд Тръмп към момента не е показал своя проект за разрешаване на спора в Украйна, само че концепциите, популяризирани в консервативните кръгове в Съединени американски щати, подсказват
по какъв начин може да наподобява той.
По-рано предходният президент съобщи, че в случай че бъде избран отново има намерение да спре спора в границите на 24 часа.

Както отбелязва Bild, Тръмп „ към момента не разкрива детайлности “. „ Въпреки това, в консервативните кръгове има съществени точки, които в миналото бяха дефинирани от милиардера Илон Мъск, който уголемява въздействието си в тази политическа среда “.

Тези проекти плануват, че Русия ще резервира Крим и други територии под собствен надзор, а Киев „ няма да може да се причисли към НАТО “.

Bild напомни, че предложенията на Мъск бяха отхвърлени на Запад като „ агитация на Кремъл “. Въпреки това сходни очертания на „ помирение “ към момента се популяризират в
обкръжението на Тръмп,
показва немското издание.

Има също опасения, че Тръмп може да изтегли Съединени американски щати от НАТО и да се откаже от отбраната на Европа – със съществени последствия и за Германия. Като цяло е обезпокоително, че до момента Тръмп в никакъв случай не е посочвал кой съгласно него би трябвало да завоюва войната сред Русия и Украйна. „ Мълчанието му приказва доста, означават от Bild.

Изявленията на Тръмп за Украйна изнервят както нейния президент Владимир Зеленски, по този начин и съдружниците от НАТО. Той от дълго време е действителен фактор: по негова заповед републиканците в Камарата на представителите блокират пакет от 60 милиарда $ помощ за Киев, отбелязва създателят на публикацията.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР