СподелиДнес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Облачността ще

...
СподелиДнес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Облачността ще
Коментари Харесай

Идва студен атмосферен фронт с дъжд и сняг

Сподели
Днес през страната ще премине леден атмосферен фронт. Облачността ще е забележителна. Преди обяд в Западна България, а след обяд и в източните региони ще има превалявания от дъжд. Привечер, с понижението на температурите, в Предбалкана и по високите котловинни полета дъждът ще се примесва със сняг. В множеството региони преваляванията бързо ще спрат, а от северозапад облачността ще стартира да се раздира и да понижава. Преди обяд вятърът ще е от югозапад, след обяд ще се ориентира от запад-северозапад, ще е сдържан, в Северна България – мощен и с него ще нахлува леден въздух. Максималните температури ще бъдат сред 5° и 10°, в София – към 5°.

В планините ще доминира облачно време с превалявания от сняг. Ще духа мощен, по високите и открити елементи и плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 2°, на 2000 m – към минус 3°.

По Черноморието облачността ще е забележителна. Около и след обяд ще стартират превалявания от дъжд, които до вечерта в множеството места ще спрат. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 8°-10°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР