СподелиЧетвърти ден няма следа от 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница.

...
СподелиЧетвърти ден няма следа от 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница.
Коментари Харесай

Четвърти ден търсят с дронове и кучета 17-годишната ученичка Ивана

Сподели
Четвърти ден няма диря от 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница. Търсят я с дронове, термокамери и кучета. Тя е в неопределеност от вечерта на 22 февруари, когато родителите ѝ са съобщили в полицията, че не се е прибрала и търсят помощ.

Служителите от Районно ръководство (РУ) Дупница са подхванали незабавни издирвателни дейности, към групите са включени чиновници от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР), жандармерия, доброволното формирование към община Дупница, Планинската избавителна работа, доброволци.

В районно управление (на МВР) Дупница работи действен щаб, който координира дейностите на екипите. Екипът се управлява от шефа на ОДМВР старши комисар Светослав Григоров, прецизираха от полицията.

Издирвателните дейности се реализират на територията на община Дупница, вилни зони и горски сектори.

Ивана е ученичка в гимназията по хранително-вкусови и химични технологии в Дупница. До този миг хората, които я търсят, са обходили огромен периметър – всички квартали в града, местността Кършия, село Пиперево, чак до село Блажиево в прилежащата община Бобошево. Момичето е търсено и край коритото на река Джерман.

Вчера бе намерено якето й край Е-79 след пътен възел „ Байкал “. Вчера бяха претърсвани необитаеми къщи в Дупница, регионът сред Е-79 и река Джерман, гориста околност над кв. Байкал.

Камера на огромна комерсиална верига в региона на остарялата автогара е уловила Ивана, която била по потник в четвъртък и се криела от хората.

Телефонът й е у класната й ръководителка. За Ивана се знае, че има проблеми в общуването, не обичала да контактува. Посещавала е психиатър и психолог.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР