СподелиБорисов прилага стария номер, който приложи навремето на Реформаторскияблок. Няма

...
СподелиБорисов прилага стария номер, който приложи навремето на Реформаторскияблок. Няма
Коментари Харесай

Няма вече Денков-Габриел. Сега чакаме новия Москов

Сподели
Борисов ползва остарелия номер, който приложи преди време на Реформаторскияблок. Няма към този момент Денков – Габриел. Сега чакаме новия Москов (б.р.: става въпрос за Петър Москов). Няма по какъв начин да поднасяш лист на държавно управление без единодушие на партиите, които ги излъчват. Ако такова няма, хипотезата е, че единодушието е получено самостоятелно.

Следете Асен Василев, тъй като той е най-видимата фитура. Ако хората на ПП-ДБ се отдръпват, досието на Мария Габриел е оскъдна. И договарянията стартират с втория мандат.
ББ просто вкара супер конспирация в ПП-ДБ – в случай че някой от министрите одобри, значи пробивът е съумял, няма значение по какъв начин и за какво.
Едно нещо повтарях през цялото време – с Борисов картите на сляпо не се играят. Преговори на мрачно също. Имена знак на корупцията като Жечо Станков ще борят корупцията?! Къмон. Няма метод да поддържа този кабинет с този министър на защитата и на енергетиката.
За това предизвестих – зная, че в този момент ще изясняват какъв брой е значимо да ни вкарат в еврозоната, какъв брой ползите на нацията са над всичко.
А аз ще ви опиша друга история – за зависимости, основани на персонален интерес.

Коментарът е оповестен във фейсбук профила на анализатора Илиян Василев. Заглавието е на ДЕБАТИ. БГ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР