Споделените шопинг турове до Сърбия за по 10 лв. на

...
Споделените шопинг турове до Сърбия за по 10 лв. на
Коментари Харесай

Нов хит за шопинг: Налазихме сръбските пазари срещу 10 лева

Споделените шопинг турове до Сърбия за по 10 лева на човек са шлагер сега, написа „ Телеграф “.

Нашенци си разделят парите за гориво до Ниш или Пирот и пълнят торбите с на ниска цена прахуляк за пране, сирене и ракия. Пътуванията се провеждат към седмица по-рано. Мераклиите се намират през групи в обществените мрежи или посредством познати.

Със сегашните цени на бензина към 2,96 лева за литър отиването и връщането до Пирот излиза към 38 до 40 лева, сочат калкулации. Пътуването е към 2 часа с чакането на границата. За съпоставяне, в случай че сте с рейс с проведена екскурзия от компания, за същото странствуване ще би трябвало да се бръкнете минимум с 35 лева на човек.

„ Спестявате 25 лева, а и няма ограничаване във времето за разходки. За икономисаните пари може да си купите нещо от Сърбия, вместо да ги давате за път “, разяснява Валентин от столичния квартал „ Свобода “, който постоянно отскача на пазар в Сърбия с другари.

От сергиите там купуват главно млечни артикули, прясно месо, перилни препарати и ракия.

Други известни дестинации за споделен шопинг тур са Димитровград и Ниш. Често хората съчетават няколко сръбски града – минават през Димитровград и Пирот, с цел да стигнат до Ниш. Така посещават няколко борси. Пътуването излиза общо 70 лева за всички без пътните такси. Ако се раздели на 4, се получава по 17,50 лева на човек.

Други направления за споделено пътешестване за пазар са Одрин и Чорлу в Турция. С частен автомобил екскурзията излиза на половина по-евтино, в сравнение с в случай че е с проведен превоз от организация. Еднодневните турове за шопинг в Одрин или Чорлу през туристическа компания костват сред 28 и 50 лева

Сред хитовите дестинации е цех за първокласно спално долни дрехи. Има интерес и за пътувания до Истанбул, цените на които потеглят от 45 лева.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР