Споделена мъка - половин мъка! Това се отнася и за

...
Споделена мъка - половин мъка! Това се отнася и за
Коментари Харесай

10 неща от всекидневието, които може истински да ви вбесят

Споделена тъга - половин тъга! Това се отнася и за истории, свързани с прясно мляко, при наливането на което оплесквате половината кухня, със счупени графити на моливи, с изчезнала тоалетна хартия и с редица други, привидно незначителни неща, които всеки ден се грижат за това да ви късат нервите. Едва когато някой прочут кимне разбиращо, откакто сте му разказали за последната си неудача и може би показа личния си горчив опит, може да се посмеете над случката.

1. Разсипване при наливане

Някои съдове имат податливост да разсипват част от наличието си, когато желаете да налеете нещо от тях. Има и външни фактори, които благоприятстват лекедьосването – да вземем за пример маси, застлани със снежнобяла завивка.

2 . Гуми за търкане

Очакванията от една гума за търкане в действителност са много скромни и строго лимитирани: тя би трябвало да трие. Хм, какво да кажем? Понякога не е хубаво да имаш прекомерно високи упования!

3. „ Ключови “ проблеми

... когато ключът се изкриви в ключодържателя…

4. Храна, която полепва по опаковката

Не единствено вкусните домашно приготвени мъфини, само че и глазурата на готовите печива има неприятния табиет да полепва по хартията. Или хартията да полепва по глазурата? Със същата беззащитност гледаме и по какъв начин половината топено сирене остава залепено за фолиото, в което са увити апетитните триъгълничета.

5. Опаковката не се отваря

Класиката заран: опаковката на пастета или крема сиренето, с което желаете да си намажете хляба, не се отваря след първия, нито след втория, а едвам след петия обезверен опит, при който нормално разкъсвате кутията или опаковъчното фолио на най-неподходящото място.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР