Списъци с имена и 11 хиляди лева са установени на

...
Списъци с имена и 11 хиляди лева са установени на
Коментари Харесай

Списъци с имена и 11 000 лева откриха в Сливен при полицейска акция срещу купения вот

Списъци с имена и 11 хиляди лв. са открити на адрес в Сливен при полицейска акция против купения избор в ранните часове през днешния ден. Двама души са били арестувани. Това заяви за Българска телеграфна агенция комисар Димитър Кикьов, шеф на отдел " Охранителна полиция " към ОДМВР - Сливен.

На територията на цялата област през днешния ден от среднощ се прави профилирана полицейска интервенция против битовата престъпност и превантивни дейности против търговията с гласове. В нея вземат участие в допълнение сили на жандармерията, чиновници на Агенция " Митници ", Комисията за отбрана на потребителите, Държавното горско стопанство.

На входа на кв. " Надежда " в Сливен и на кв. " Шести " в Нова Загора са построени контролно-пропускателни пунктове.

Общо седмина са арестуваните към този час, измежду които двамата за търговия с избор, двама за владеене на опиати, разгласен за търсене, уточни комисар Кикьов. Установени са двама неправоспособни водачи, на които са формирани актове.

В Нова Загора при инспекция на мъж са открити 22 дози метамфетамин. В момента се правят инспекции на други два адреса за владеене на опиати. Предстои инспекция на още две места.

В обитаемо място в община Сливен са открити 350 кг безакцизен тютюн.

Операцията продължава, сподели още началникът на " Охранителна полиция " - Сливен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР