Списанието Sports Illustrated е под обстрел за публикуване на статии,

...
Списанието Sports Illustrated е под обстрел за публикуване на статии,
Коментари Харесай

Спортно списание под обстрел за публикуване на статии, написани с изкуствен интелект, в които се споменават несъществуващи автори

Списанието Sports Illustrated е под обстрел за издание на публикации, написани благодарение на изкуствен интелект, в които се показват създатели, които наподобява не съществуват.

Популярното списание съобщи, че е премахнало няколко публикации от уеб страницата си, откакто отчет на Futurism го упрекна в неведнъж издание на публикации с подправени имена на създатели, чиито профилни изображения наподобява са генерирани от AI.

Една такава към този момент изтрита публикация е приписано на името „ Дрю Ортис “, което наподобява не съществува отвън списанието.

Биографията на създателя, открита под публикацията, се твърди, че е основана благодарение на AI, се споделя в отчета.

„ Дрю е прекарал огромна част от живота си навън и е разчувствуван да ви преведе през своя безконечен лист с най-хубавите артикули, с цел да ви защищити от заплахите на природата, ” написа в профила на създателя.

Придружаващата фотография също се намира за продажба на уеб страница, продаващ генерирани от AI фотоси на главата, където той е разказан като „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР