Списанието "Журнал за личностна и социална психология", едно от най-престижните

...
Списанието "Журнал за личностна и социална психология", едно от най-престижните
Коментари Харесай

Учени: хетеросексуални хора не съществуват

Списанието "Журнал за личностна и обществена логика на психиката ", едно от най-престижните издания в региона на логиката на психиката разгласява изследване, съгласно което на процедура хетеросексуалните хора не съществуват.

Изследването слага под въпрос всичко, което знаем за сексуалността си и изключително нормите, които са наложени от обществото.

Доктор Рич Уилямс от университета "Корнел " в щата Ню Йорк, който е началник на плана, е провел следния опит.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА НИ СЪС ЗВЕЗДИ, КОИТО ПРИЗНАВАТ, ЧЕ СА ХОМОСЕКСУАЛНИ

На група дами са били пуснати два типа порно филми: с хетеро и хомосексуални сътрудници.
 Нашата половост е доста по-сложна, в сравнение с сме очаквали. Нашата половост е доста по-сложна, в сравнение с сме очаквали.
Учените са следили реакциите на тялото и при двата типа филми. Оказва се, че без значение от наличието, частите на мозъка, отговарящи за удоволствието реагират по един и същи метод. Независимо от това какви са убежденията на дадения човек.

Какво мислят българите за „ джендър “ и домашното принуждение

Целта на изследването е да покаже, че човешката половост е доста по-сложна от това, което мислим. А също по този начин демонстрира, че обществените правила значително образуват ориентацията ни.

Звездите и половата ориентировка: интимно

Соиред лекар Уилямс обаче, опитът би трябвало да продължи. Защото сега мъжете в действителност са доста по-натоварени със стандарти от дамите, да вземем за пример. И в случай че обществото е склонно да одобри бисексуалността при дамите, отношението към мъжете е доста по-жестоко.

Не търсете загадката в пола!

"Може би хората сега имат свободата да покажат същинската си същина. Разбира се, обществото не всеки път ще харесва това, само че в последна сметка, значимото е да бъдеш себе си. "

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР