Списание Semana публикува снимки на бившия вратар и капитан на

...
Списание Semana публикува снимки на бившия вратар и капитан на
Коментари Харесай

Икер Касийяс показа новата си любов

Списание " Semana " разгласява фотоси на някогашния вратар и капитан на Реал Мадрид и Испания Икер Касияс с Михаела Сорле по какъв начин похапват сладко дружно в ресторант в Мадрид.

Това стана в деня, в който на корицата на светското издание блестна някогашната възлюбена на Икер - журналистката Сара Карбонеро, дружно с новото й гадже, написа telegraph.bg.

Икер Касияс се отдръпна от света на футбола през 2020 година след прекаран изострен миокарден инфаркт, само че името му продължава да заема страниците на вестниците и списанията най-много за персоналния му живот.

След раздялата му със Сара Карбонеро имаше доста дами, с които е бил свързван.

En SEMANA, Iker Casillas: romántica cita con Michaela Sorle, una modelo de origen sueco
— Revista SEMANA (@semana_revista)
Сега, измежду морето от клюки, някогашният вратар на Реал Мадрид и Порто беше уловен от камерите на списание " Semana ", което разгласява някои фотоси от вечерята за двама сред Михаела Сорле и него, състояла се неотдавна.

Двамата отидоха на вечеря в прочут мадридски ресторант, а по-късно отидоха дружно в дома на някогашния състезател с колата му, както заяви гореспоменатото списание и може да се види на изображенията.

Коя е Михаела Сорле?

Михаела Сорле, 36-годишен шведски модел и актриса с полски корен, е взела участие в състезанието за хубост Мис Полша през 2005 година

Тя е приключила магистърска степен по бизнес и е запалена по модата.

Списанието показва още, че предишния април някогашният футболист е посетил Полша, с цел да се види с модела, макар че до момента не са били виждани дружно обществено.

Клюките за Икер и модела идват тъкмо сега, в който на корицата на списанието е фотография на Сара Карбонеро и нейния сътрудник Начо Табоада, с който има връзка от една година. Двамата към този момент са си дружно в къщата на журналистката във Финка де Мадрид.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР