Списание 360° се роди през месец май на 2009-а година

...
Списание 360° се роди през месец май на 2009-а година
Коментари Харесай

Два юбилейни броя по случай десетия рожден ден на списание 360°

Списание 360° се роди през месец май на 2009-а година и за 10 години се трансформира в знак на приключенския метод на живот в България. През този интервал то еволюира от малко джобно издание, през елитно голямоформатно списание, спечелвайки уважението и поддръжката на хиляди правилни почитатели. Днес всички фенове на приключенските спортове и туризъм, пътешествията и дейния метод на живот познават 360° като нещо доста повече от едно хартиено списание.

Благодарение на специфичната публика от оперативни и търсещи новото хора, сполучливо разрастващи се в разнообразни сфери на обществото, списание 360° съумя да се развие и да се трансформира в същинска медия, която поддържа всекидневно обновяван уеб страница, взе участие и инициира голям брой събития, поддържа десетки приключенци, спортисти и планове на фотографи и видеографи. В предизвикателното време за медиите и особено печатния бранш в интервала след 2008 година, списание 360° се трансформира в красивото лице на приключенския свят, което дава почтено място за изява.

За да продължи да въодушевява да сплотява хората под своя байрак, списание 360° приготвя два специфични юбилейни броя - Лято и Зима. Първият от тях ще излезе на пазара в края на месец юни. Вторият ще означи началото на зимата, изпращайки 2019-а по отговарящ метод. Те ще наследят по-големия, по-красив и по-специален формат, който излезе пробно в края на 2018 година Разбира се, правилен на стила си, екипът на 360° е подготвил и още доста изненади и награди, съпътстващи новите юбилейни броеве.
За да означи уместно своя рожден ден, 360° ще направи и специфична селекция на най-хубавото от своя живот до момента. Избраните публикации, както и забавни подмолни случки и обстоятелства, ще можете да следите до края на 2019 година в обществените канали на 360°.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР