Списъкът от конкуренти на платформата за аудио комуникация Clubhouse продължава

...
Списъкът от конкуренти на платформата за аудио комуникация Clubhouse продължава
Коментари Харесай

LinkedIn разработва своя версия на Clubhouse

Списъкът от съперници на платформата за аудио връзка Clubhouse продължава да нараства. В момента LinkedIn тества връзката посредством гласови записи в приложението си, съобщи TechCrunch.

За разлика от Фейсбук и Twitter, които също създават планове на правилото на Clubhouse, от LinkedIn считат, че тяхната аудио мрежа ще бъде диференцирана, тъй като ще бъде обвързвана с професионалната еднаквост на потребителите, а освен със обществения им профил.

LinkedIn към този момент разрешава и публикуването на истории, стрийминг онлайн и други улеснения за основателите на наличие. Този фокус върху тях прави платформата за бизнес връзка по-конкурентна по отношение на Фейсбук, Twitter, Telegram и Discord, които са в разнообразни стадии на създаването на своите принадлежности, основани на аудио контакт сред потребителите.

„ Виждаме близо 50% растеж в полемиките в LinkedIn, отразени в истории, видео споделяния и изявления “, изясни Сузи Оуенс, говорителка на приложението. „ Разглеждаме по какъв начин можем да внесем аудиото и в други елементи на LinkedIn, като събития и групи, с цел да дадем на нашите членове още повече способи да се свържат с тяхната общественост “, добави още тя.

Компанията има постоянна база от над 740 млн. консуматори в световен мащаб. 60% от тях са работили от у дома към края на 2020 година, а това е причина за обособяването и сполучливото внедряване на нови форми на онлайн нетуъркинг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР