Списъкът на Шиндлер“ е един от най-великите филми за Втората

...
Списъкът на Шиндлер“ е един от най-великите филми за Втората
Коментари Харесай

Ето как Робин Уилямс е помогнал на Стивън Спилбърг да се справи с напрежението покрай Списъкът на Шиндлер

" Списъкът на Шиндлер “ е един от най-великите филми за Втората международна война, правени в миналото. Също по този начин е едно от най-големите достижения на Стивън Спилбърг. Пътят до шедьовъра обаче не е бил елементарен и е имало доста неравности, които са изпитвали търпението на режисьора. Смехът е най-хубавата помощ във време на такава рецесия и напрежение. Робин Уилямс, който беше добър другар на Спилбърг, се отзовал на помощ на режисьора.

Робин Уилямс постоянно е имал тази аура, която кара хората да се заливат от смях. Когато Стивън Спилбърг бил смутен от целия напън и непрекъснатото противоречие със студиото по отношение на креативните решения на " Списъкът на Шиндлер “, той прибягнал до комедията на Уилямс. " Робин знаеше през какво преминавам “, спомня си Спилбърг, представен от Collider.

" Веднъж седмично Робин ми се обаждаше по график и правеше 15-минутно комедийно осъществяване по телефона, а аз се смеех истерично “, сподели режисьорът.

Спилбърг и починалият артист станали другари, откакто си сътрудничиха във фантастичния авантюристичен филм от 1991 година " Хук ".

Личността на Уилямс бе неповторима и той притежаваше способността да кара хората да се смеят и да се любуват на момента. Актьорът умря през 2014 година и това разплака Холивуд. Но въпреки всичко творбите му непрекъснато припомнят за наследството, което е основал, написа bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР