Спирането на продажба на лотарийни билети ще се отрази на

...
Спирането на продажба на лотарийни билети ще се отрази на
Коментари Харесай

Търговци от Шумен: Хората ще търсят лотарийни билети и при нови правила

Спирането на продажба на лотарийни билети ще се отрази на оборота и на приходите ни от магазинчетата, които имаме. Така Недка Петрова от Шумен разяснява законопроекта на група депутати за лотарийните игри и Българския състезателен тотализатор.

Предложенията на хора от жълтите павета са да се ограничи телевизионната реклама на игрите, а талоните на шанса да се продават единствено в лицензирани за такава активност пунктове, написа kmeta.bg.

Недка Петрова и брачният партньор й държат няколко дребни обекта за продажба на артикули в Шумен. Те продават билети от лотарията, откогато са пуснати на пазара.

" Ние търговците, не споделяме на хората какво да си купуват от нас. Те си вземат решение. Имаме непрекъснати клиенти, които купуват единствено билети от
лотарията. Ако тези билети се продават само на избрани места, хората отново ще ги купуват, само че ние, дребните търговци, ще бъдем ощетени. Билетите са част от оборота ни и приходите, които изкарваме, с цел да живеем и да развиваме бизнеса си ", сподели Недка Петрова. Според нея тези неща обаче не зависят от дребния бизнес. " Ако от нас зависеха множеството неща, ние ще привличаме още клиенти ", счита Петрова.

Така тя изяснява образно по какъв начин предлаганите промени няма да трансформират настройките на хората да пробват шанса си в лотарийни игри и в това време биха ощетили търговците, които изкарват прехраната на фамилиите си от дребни магазинчета.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР