Спирането на концесията за Росенец няма за цел да се

...
Спирането на концесията за Росенец няма за цел да се
Коментари Харесай

Румен Христов: Няма да има повишение в цената на горивата заради Росенец

Спирането на концесията за " Росенец " няма за цел да се попречва активността на " Лукойл ", а единствено да се упражни по-голям надзор. Това, което заплащат като размер на концесията, е ниско. Връщаме го в владеене на страната. Няма да има покачване в цената на горивата, уверен съм. Това сподели зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ–СДС Румен Христов по Nowa News.

Според него не е коментирано поддръжката на Движение за права и свободи да прерасне в наличие в изпълнителната власт. " Депутатите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са задоволително болшинство, само че по евроатлантическите въпроси получаваме поддръжка от Движение за права и свободи. Не можем да им забраним да поддържат нещо, което споделят като хрумвания. Не става дума за задкулисно ръководство. Механизмът за взимане на решения ще залегне в съдружното съглашение на ГЕРБ с Политическа партия. Както във връзка с законодателната стратегия, по този начин и при измененията в регулаторните органи и втория ешелон на изпълнителната власт. Няма да има значение какъв брой души ще вземат участие в договарянията, един глас ще имат ПП–ДБ, един ГЕРБ–СДС. Българска социалистическа партия унищожиха България, нямат право да ни упрекват за сегашната коалиция ", изясни той. 

По думите му мъчно върви процесът по желание на регионални шефове, тъй като Политическа партия желаят всичко. " Нямаме решение за съответствие, за всяка област се води люта борба. Има конкуренция сред сътрудници ", уточни Христов. И посочи, че номинацията на ПП-ДБ за НЗОК ще бъде подкрепена от ГЕРБ-СДС, въпреки че Илко Семерджиев също е добър претендент.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР