Спиране в пекарната Уембли в Белгрейвия – предградие на Кейптаун,

...
Спиране в пекарната Уембли в Белгрейвия – предградие на Кейптаун,
Коментари Харесай

Бисквитката с две лица, която извика лъжлив политик в Южна Африка

Спиране в пекарната Уембли в Белгрейвия – предградие на Кейптаун, несъмнено единствено за „ цветни “ хора по време на апартейда – се прави най-добре на празен корем. Това значи, че в действителност можете да се впуснете в видимо безкрайните редици от прясно изпечени сладкиши, торти, бисквити и понички.

Много от сладкарските произведения ще бъдат познати на интернационалните гости: кексчета с алено кадифе, швейцарски рулца със сладко и понички с крем. Но други могат да се намерят единствено в избрани елементи на Кейптаун: ароматни „ koesisters “, поръсени с изсушен кокос, „ Hertzoggies “ с мериндж и крещящи розово-кафяви „ tweegevrietjies “.

За разлика от индивида, на който е кръстен – африканерският националист JBM Hertzog, който за първи път пристигна на власт преди век – Hertzoggie е приятност с размер на хапка. Хрупкава бисквитена кора се цялостни със сладко от кайсии и се покрива с внимателно фалшифициран кокосов меренг, преди да се сложи във фурната за последно изпичане. Бисквитката е изобретена о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР