Спирали ли сте някога да нахраните гладуващо кученце на натоварен

...
Спирали ли сте някога да нахраните гладуващо кученце на натоварен
Коментари Харесай

Ако ОБОЖАВАТЕ животните, то най-вероятно сте представител на някоя от тези зодии

Спирали ли сте в миналото да нахраните гладуващо кученце на претрупан път? Или сте се отказали от храната си, с цел да я дадете на гладната котка, която ви посещава всеки следобяд? Или даже сте решили да извървите още един километър, като ѝ предложите малко вода? Не са доста тези, които биха създали това.

Има обаче хора, които обичат животните тъкмо както хората, в случай че не и повече. И са подготвени да положат спомагателни старания, с цел да се уверят, че в никакъв случай няма да останат гладни.
Не отглеждайте тези растения, в случай че имате домакински любим, рискови са за него
Отглежданите в дома растения придават цвят, живот и въодушевление. Те прочистват въздуха, доставят приятност и способстват за уюта. Ако обаче...

Ако и вие сте от тези хора, то е прекомерно евентуално да сте представител на някоя от тези зодии.

Козирог

Козирогът е фен на животните. Те са подготвени да създадат всичко належащо, с цел да оказват помощ на животните. За тях животните са първата им обич и постоянно ще бъдат. Те са почитатели на кучета и котки и постоянно желаят да ги отглеждат като домашни любимци. Въпреки това, мисълта, че не могат да създадат задоволително за почтеното създание, ги кара да се откажат от концепцията.

Лъв
Кое е животното настойник на вашата зодия?
Казва се, че всеки човек има свое животно настойник. Но по-интересното е, че зодията също е определяща за това с кое животно сте свърз...

Лъвът се опасява от животни, само че това не значи, че той или тя не би им оказал помощ. Независимо дали става дума за храна, вода или заслон, Лъвовете желаят да създадат всичко допустимо за бездомните животни. Те желаят да осиновят животни, само че факторът боязън ги обзема всякога, когато възнамеряват да го създадат.

Близнаци

За разлика от Лъва, Близнаците не се опасяват от животните, вместо това постоянно желаят да осиновят допустимо най-вече животни. Те са фенове на кучета. Те се свързват добре с животните и животните също намират разтуха в тях. Те са любящи, грижовни и постоянно са подготвени да донесат вкъщи нов домакински любим.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР