Спира се движението на коли пред стълбите на Общината. Там

...
Спира се движението на коли пред стълбите на Общината. Там
Коментари Харесай

Без коли пред стълбите на Общината

Спира се придвижването на коли пред стълбите на Общината. Там през вчерашния ден бяха сложени три огромни саксии, които да лимитират придвижването на коли.

„ Там не е място за коли и придвижването им оставя неприятното чувство, че едни са по-привилегировани от други. Подобно схващане за връзките сред хората към този момент няма да има в общинската администрация “, уточни кметът на Варна Благомир Коцев с обява във фейсбук профила си.

Повод за прекъсване на автомобилното придвижване пред входа на Обащината евентуално са зачестилите изявления в обществените мрежи, в които недоволни варненци се възмущават от превръшането на пространството в паркинг за скъпи коли. Там нормално стопират колите си и формалните посетители.

 На мястото на самораслите растения, които виреят в саксиите в този момент, ще бъде засадено типично за района на Варна растение.

„ Това ще бъде нашето обръщение за децата на Варна на следващия ден – че те живеят в град с горди обичаи, където всеки има равни права “, отбелязва кметът Коцев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР