Спира ли Кали да пее - това се питат феновете

...
Спира ли Кали да пее - това се питат феновете
Коментари Харесай

И Кали спира да пее, отдаде се на връзката си с млад мъж

Спира ли Кали да пее - това се питат почитателите на фолк дивата, която няма никакви участия. От началото на пандемията от ковид певицата се е отчела единствено с една изява. На 27 август тя е извила глас в Харманли и с това се изчерпват работните й задължения за цели 8 месеца, сподели инспекция на „ Уикенд ”. Въпреки че е понижила хонорара си на едвам 1000 лв., към нея няма какъвто и да било интерес.

В началото на 2020 година Кали е имала няколко участия, по-късно пристигна „ китайският вирус " (по Доналд Тръмп), клубовете и нощните заведения бяха затворени до юни месец, само че даже и след отварянето им никой не желае да кани фолкаджийката да се изявява в кръчмата му.

Изпълнителката на футболния химн „ 4-4-2 “ не е изкарвала нови песни от много време. Тя лежи на остарели лаври и чака да има задължения, без да прави нова продукция. Чалгаджийката не се вълнува изключително от неналичието на участия, тъй като се е отдала на любовта си със доста по-младия от нея Анастас Червенков, прочут с прякора Наско Салфетката, издадоха от обкръжението на 44-годишната певица от лекия род. Откакто се носи на крилете на любовта с Анастас, сякаш кариерата й е на назад във времето за нея, само че за сметка на това не се стопира да върви по почивки с обичания си, който се оказа състоятелен млад мъж.

„ Кали е на сцената от близо 25 години. Нормално е да е изморена от нощния живот и участия.

Не вижда смисъл да налива пари в песни. Особено откакто сега може да почива и да се глези с Атанас, тогава за какво й е да се бъхта да работи ”, разясняват от обкръжението на брюнетката. Като похлупак тя реши да напусне „ Пайнер ” и разгласи, че към този момент сама ще се продуцира. Е, досега не е продуцирала нито една нота.

Припомняме, че неотдавна фолк гърлата Мария се отхвърли да е певица и реши да е безработна. Кризата, неналичието на участия и напора от новоизлюпени и млади певици секнаха мерака на Отварачката да се изявява на сцената и тя намерено съобщи, че стопира да пее. Феновете на Кали се чудят дали няма да последва образеца на своята колежка Мария и да се откаже от кариерата си.

„ Всяка работа си има пределна възраст. Все отново надали ще е на сцената колкото Лили Иванова. Съвсем естествено е след една избрана възраст да се отдаде на друго занятие или да си гледа живота с младо гадже ”, пазят в сектора Галина Иванова, както е същинското име на певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР