Спецпрокуратурата подхваща Веселин Марешки. Това стана ясно от думите на

...
Спецпрокуратурата подхваща Веселин Марешки. Това стана ясно от думите на
Коментари Харесай

Цацаров дава Марешки на спецпрокуратурата

Спецпрокуратурата подхваща Веселин Марешки. Това стана ясно от думите на градския прокурор на София Емилия Русинова по време на комисията за контрабандата. Въпрос до къде върви следствието против водача на Воля сложи Емил Димитров Ревизоро.

Интересът му е предизвикан от следствието на държавното обвиняване против Марешки за въздействие и нелегално придобиване на дребни аптеки. От думите на Русинова стана ясно, че прокуратурата е събрала в допълнение доказателства, които обаче изискват водачът на Воля да бъде предаден на познавач прокурорите и по-късно надлежно на спецсъда.

 Проверки, наказателни аптеки и закани – бизнесът на Марешки съгласно прокуратурата
Проверки, наказателни аптеки и закани – бизнесът на Марешки съгласно прокуратурата

През 2013 година са отнети 11 лиценза след интервенция на депутата-бизнесмен

Припомняме, аптекари били заплашвани, че в случай че не трансферират личните си сдружения на сдружението, благосъстоятелност на Веселин Марешки, до обектите им ще бъдат отворени " наказателни аптеки ". Това стана ясно по време на брифинг през юни в Съдебната палата с представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова. Имало аптекари, които към този момент са трансферирали собствеността си , разясни тогава представителят на основния прокурор.

Припомняме, в края на юни Марешки прикани говорителката на Главна прокуратура да направи обществени записите , на които се чува по какъв начин той заплашва съперници в аптечния бизнес.

Тогава, той прикани, в случай че има такива записи, те да се извадят даже и да не са от този интервал , за който се отнася обвиняването, повдигнато му от прокуратурата . Нямам време да се занимавам с тези неща - разяснява преди месеци Марешки във връзка обвиняванията за въздействие върху организацията и инспекторите по надзор.

 Марешки си дава имунитета
Марешки си дава имунитета

Лидерът на " Воля " прикани прокуратурата да изкара записи, в които той заплашва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР