Спецоперацията е реализирана от криминалисти на РУ-Кубрат; иззети са 11.550

...
Спецоперацията е реализирана от криминалисти на РУ-Кубрат; иззети са 11.550
Коментари Харесай

Баща и син са задържани за производство и притежание на наркотици

Спецоперацията е осъществена от криминалисти на РУ-Кубрат; конфискувани са 11.550 кг растителна маса и 14 конопени растения
Действията са осъществени на 24 октомври, когато е осъществено претършуване на парцел в града. В гаражно помещение криминалистите на РУ-Кубрат разкрили оборудвана оранжерия с 14 растения от типа на конопа, отглеждани при съответните условия за напояване и наторяване. В помещението, оборудвано с вентилатори, имало и готови за изсушаване стръкове с цветове канабис, окачени на въжета. Иззети са и две туби с съдържимост от по 11 л, цялостни с нарязана на дребно зелена тревиста маса, както и пакетирани цветове на конопени растения с общо тегло 11.550 кг. В хода на следствието са събрани данни, че 81-годишният мъж и 50-годишният му наследник пласирали дрогата на територията на Разградска област. От дома им са конфискувани везни, празни полиетиленови пликчета с шлиц и други движимости, съотносими към незаконната активност.

Двамата мъже са престъпно проявени, синът неотдавна се е завърнал от Канада. По случая е формирано досъдебно произвеждане по чл.354 А, ал.1 и чл.354 В, ал.1 от Наказателен кодекс, а работата по документирането му продължава под управлението на Окръжна прокуратура.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР