Спецоперацията е осъществена на 1 и 2 октомври под наблюдение

...
Спецоперацията е осъществена на 1 и 2 октомври под наблюдение
Коментари Харесай

Мега Удар! Българските Служби Удариха Колосалните 11 Тона Дрога!

Спецоперацията е осъществена на 1 и 2 октомври под наблюдаване на прокуратурата, като в нея са взели присъединяване и жандармеристи.

В хода на дейностите на криминалистите през днешния ден е арестуван 41-годишен престъпно проявен мъж от село Илинденци. При претършуване в дома му са открити и конфискувани близо 57,1 грама изсъхнал канабис и електронна везна, по която направения полеви наркотест е отчел следи от канабис. В съседен парцел, употребен от него, са открити към 12 полусухи канабисови растения с общо тегло към 1,400 кг, а наоколо до къщата - чувал с към 4,400 кг изсъхнал канабис.

При взаимните дейности в равнища в местността Бранището служителите на реда намерили засадени 11 растения с общо тегло към 89 кг и почти 78 полусухи растения с общо тегло към 20,300 кг, положени да се сушат. След изработен полеви тест всички растения са реагирали позитивно на канабис.

Същевременно полицейски чиновници на РУ-Сандански направили процесуално-следствени дейности в региона на местността Дигнен камен, където разкрили две ниви, засадени с общо 1469 растения, с тегло 11400 кг, реагирали позитивно на канабис при осъществения полеви наркотест. На други 54 канабисови растения, с общо тегло към 108 кг, попаднали техни сътрудници от РУ-Петрич при претършуване на равнища в обезлесен сектор в местността Дурчовец.

Ден по-рано чиновници на РУ-Банско засекли на ул. “Георги Бенковски “ в града 22-годишна локална жителка, от която иззели две полиетиленови пликчета с към 3,22 грама амфетамин. В хода на работата по случая те претърсили и жилището й, където намерили още 3,32 г от същата дрога. Последвало задържането й в полицейския арест.

Работата по формираните по формираните по случаите досъдебни производства продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР