Спецификациите на Galaxy S9, несъмнено са добри и харесвани от

...
Спецификациите на Galaxy S9, несъмнено са добри и харесвани от
Коментари Харесай

Виж Galaxy S9 в теста за издръжливост. Видео


Спецификациите на Galaxy S9, безспорно са положителни и харесвани от доста хора. Но толкоз ли е добра неговата устойчивост? Отговорът може да се откри на канала JerryRigEverything.

Първите проби удостоверяват, че модела съставлява един от най-мощните и модерни модели на пазара. Затова не е изненадващо, че има и такива, които се интересуват от въпроса по отношение на качеството на сглобката му.

Отговорът беше даден от канала JerryRigEverything, в който всичко се тества по отношение на здравината на смарт телефона. И тук не става въпрос за това, по какъв начин смарт телефона понася ежедневните провокации. Водещият слага пред нас по-високи условия на новия Galaxy S9.

В прикрепеното към новината видео, можете да видите тестванията за резистентност на екрана от надраскване по скалата за неотстъпчивост на Моос, а също това и по какъв начин алуминиевата рамка, обектива на камерата и скенера за пръстови отпечатъци устояват на срещата с нож и не по-малко значимото, по какъв начин се демонстрира смарт телефона при срещата си с огъня и какво се случва при неговото интензивно прегъване. Приятно гледане!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР