Специално за всички, които още се колебаят с какво да

...
Специално за всички, които още се колебаят с какво да
Коментари Харесай

Технологичните подаръци – хит за Деня на любовта и виното

Специално за всички, които още се двоумят с какво да зарадват половинката си в Деня на любовта и виното, VIVACOM поучава тази година да заложите на умни аксесоари.

И до момента в който при обичайните часовници или бижута съществува огромен късмет да не уцелите желанията на колегата, смарт устройствата са освен гръмък акцент за всяка визия, само че улесняват живота с десетките си функционалности за връзка, следене на спортни интензивности, графици, задания и напомняния. 

Дамите ще останат очаровани от стилния дизайн и практични приложения на Samsung Galaxy Watch, 42 мм. в розово злато. Фин и грациозен като украшение, единствено във VIVACOM аксесоарът идва с две каишки, които пасват на всеки жанр. Бизнес, празненство изискан, спортна или ежедневна визия се допълват съвършено от часовника с каишка в класическо кафяво или нежно розово. Функциите му ще оказват помощ на дамите да провеждат добре всекидневието си, без значение дали работят, почиват или спортуват. Интелигентният часовник дава опция за дейно обмисляне на деня с режима “My Day ". С негова помощ се преглежда дневният график и се получават напомняния за срещи, което го прави идеалния асистент в организацията на времето.

Опцията за следене на тренировките е в услуга на всяка динамична модерна жена. Samsung Galaxy Watch поддържа 39 типа извършения навън и закрито. Отразява оптималната скорост, изминато разстояние, изгорени калории и всевъзможни елементи, значими за интензивно спортуващите дами.

Идеалният подарък за нея можете да намерите във VIVACOM на цена от 21,98 лв. на месец в композиция с проект Smart L+.

Елегантност, хубост и жанр – това отличава модела Huawei Watch GT, съвършения подарък за господата. Моделът е извънредно здрав, водоустойчив, направен от керамично стъкло, неръждаема стомана и карбоново покритие. Изборът на материали го вършат лек и комфортен за носене, и не на последно място – антиалергичен. Освен с изтънчен дизайн, смарт часовникът разполага с мощна батерия, която устоя до две седмици в деен режим. Умното устройството следи сърдечния темп и дава опция за поддържане на формата с треньорски упътвания за тичане и противоположна връзка за успеваемостта. Huawei Watch GT разполага с голям брой режими за спортуване в зала и навън. Моделът следи и качеството на съня, а интелигентната му система изпраща оферти за подобряването му. И още – часовникът известява за всички известия, диалози, аларми и напомняния, което го прави отличен сътрудник в всекидневието, комфортен за работа, спорт и дейна отмора.

Мечтаната софтуерна джаджа за него е на един клик разстояние или разходка до магазин на VIAVCOM на цена единствено 9,98 лв. на месец с проект Smart U.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР