Специално за всички фенове на футбола, от днес Vivacom ще

...
Специално за всички фенове на футбола, от днес Vivacom ще
Коментари Харесай

Vivacom ще излъчва мачовете от английската Висша лига по новия Diema Sport 2 4K - Футбол

Специално за всички почитатели на футбола, от през днешния ден Vivacom ще излъчва мачовете от британската Висша лига по новия състезателен канал Diema Sport 2 4K, част от пакет DiemaXtra.

След като ентусиастите имаха опцията да се насладят на най-зрелищното спортно събитие за 2022 – Световно състезание по футбол в Катар, с помощта на безупречното качество на картината, телекомът надгражда своята телевизионна услуга EON, с цел да подари на всички почитатели на футбола незабравимо преживяване „ от първи ред “.

По Diema Sport 2 4K ще бъдат налични 38 срещи от новия футболен сезон в Англия в неповторима Ultra HD резолюция. Първото събитие, което феновете ще могат да проследят с голям интерес, е дуелът сред тимовете на Евертън и Арсенал – на 4 февруари, събота, от 14:30 часа.

Футболните страсти за всички фенове на спорта ще продължат и в неделя, когато един против различен ще се изправят тимовете на Тотнъм Хотспър – Манчестър Сити, тъкмо в 18:30 часа, още веднъж по Diema Sport 2 4K.

С функционалността EON Sports Mode всички консуматори на EON ще получат достъп и до всичко, което се случва по време на дуелите от британската
Абитуриентски мъжки костюми
Висша лига в най-малкия подробност като жълти/червени картони, смени, пасове и доста други.

Каналът към този момент започва и ще е разполагаем за клиентите, като част от пакет DiemaXtra без в допълнение възнаграждение.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg