Специално за “Труд д-р Людмила Емилова продължава своята поредица на

...
Специално за “Труд д-р Людмила Емилова продължава своята поредица на
Коментари Харесай

Атанас Йовчев от Варна: Плодове, чай и мед спасяват от тежки болести

 34-1

Специално за “Труд ” доктор Людмила Емилова продължава своята поредност на дълголетието. Тя е доктор с три специалности – вътрешни заболявания, кардиология и ревматология и здравен мениджмънт. След като изпитва системата за лекуване с плодове, чай и мед върху себе си и съумява да се избави от доста тежки заболявания, взема решение, че ще се довери на природосъобразната медицина. Насърчава я създателката на метода Лидия Ковачева. През 1993 година доктор Емилова открива медицинския си център за безлекарствено лекуване, през който са минали над 45 000 пациенти от целия свят. Мнозина са се избавили от шаблонно дефинираните от формалната медицина като нелечими болести и като бонус са стопили килограми, освен това с дълготраен резултат. През 1997 година доктор Емилова става единственият български член на Лекарската асоциация към Обществото за натурална хигиена на Съединени американски щати.

Резултатите на Атанас доктор Емилова и екипът й дефинират като впечатляващи. Успехът е освен в трайно свалените килограми и овладените дългогодишни заболявания, а най-много в цялостната смяна при мъжа. А той споделя, че невъзможните неща са измислени от нас, хората, за комфортно опрощение, когато нямаме воля за смяна в мисленето и настройките.

Атанас потърсил медицинския център на доктор Емилова за консултация и препоръки по какъв начин самичък да организира програмата. Избрал лекуването с плодове, чай и мед поради насъбрани 125 кг при растеж 175 см, отоци по долните крака, изхабяване на тазобедрена става, наедрял и оптимално омазнен черен дроб, повишени равнища на неприятния холестерол. Най-големи страдания обаче му причинявала сънната апнея. В последните 2 години мъжът дремвал за малко на колене, подпрян с ръце върху леглото. Случвало се да падне и е признателен на ориста, че не се е наранявал съществено, тъй като се случвало да се строполи, до момента в който е изправен. Нормалният сън избягал, сякаш вечно, и Атанас се принуждавал даже да отбива от пътя при шофиране, тъй като задрямвал. Това му се случило и по време на първия обзор в медицинския център.

Сприятеляването с възглавницата почнало още на 12-ия ден от програмата. Мъжът заспивал умерено, давещото и задушаващо хъркане го нямало и заран ставал отпочинал и зареден с сила. В сериозната борба за здраве той към този момент бил понижил тежестта с 9,5 кг и се чувствал убеден да продължи. Вместо в началото предложените 20 дни на плодове, чай и мед, след консултация с доктор Емилова Атанас направил 30 дни. Насърчило го и забележимото усъвършенстване на подбедриците на двата крайници. От много време те били мощно подути, морави на цвят и с понижена сензитивност. След всяко доста мъчно и лимитирано клякане следвало трудно изправяне. Често мъжът се питал дали въобще ще може да се изправи самичък. Изпитание било и ходенето. Налагало се постоянно да стопира, с цел да си вземе мирис и да пребори потискащото изтощение.

Мъжът е от Варна, само че от много години е избрал зареждащата природа в родното си село Равна гора, покрай морската столица. Преди да се пенсионира, бил заварчик и техническите умения му помогнали да пригоди грижите по двора по най-ергономичен метод. Всички механични съоръжения, от тези за кокошките, до поливане на зеленчуци, са патент на Атанас.

Във фамилния парцел той гледа и 25 кошера. С часове може да споделя за удивителния свят на пчелите и поуките от съвършената им организация. След програмата на доктор Емилова индивидът е върнал жизнеността си и споделя, че се усеща с 15 години по-млад. Лекарката е безапелационна, че спасението от отоците е реализирано с премахване на арестуваните течности. Намалени са съществено и мазнините в организма. При свалени след програмата 20 кг, мазнините са 12,9 кг. Изследванията в медицинския център демонстрират естествени равнища на неприятния холестерол. Черният дроб е върнал естествените си размери. Докато се прибирал към естествения сън, Атанас се сбогувал с настойчиво главоболия, болки в краката и предписваните от формалната медицина медикаменти. Направил е 20-дневно зареждане по самостоятелна скица от доктор Емилова и е решен да промени напълно метода си на хранене. Вече е наясно какъв брой вреди са му носили желаните по-рано огромни количества месо, сладкиши, салами, прясно мляко и газирани питиета. В двора си има цялото благосъстояние на естествените здравословни магии и насърчението на фамилията си да следва посочения от доктор Емилова път.

Лапад с булгур
(1 порция)

2 стръка зелен лук, 2 стръка свеж чесън /или 1/2 скилидка стар/, 20 г морков, и по избор малко суха чушка се нарязват на ситно, покриват се с вода и се задушават за към 5 мин. Прибавят се 250 г почистен и нарязан лапад дружно с 1 филиз прясна мащерка, 1 филиз свеж джоджен, по една щипка чубрица и самардала. След тях се прибавя 30 г булгур, долива се малко вода и остава на слаб огън, до момента в който се поеме водата (няколко минути, съгласно желаната гъстота).

Рецепта на основен готвач в медицинския център Илия Илиев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР