Специално за LadyZone.bg аналитичният психотелесен терапевт Мартин Чолаков, коментира езика

...
Специално за LadyZone.bg аналитичният психотелесен терапевт Мартин Чолаков, коментира езика
Коментари Харесай

Психологът Мартин Чолаков: Ролите на жертва и насилник при Амбър Хърд и Джони Деп са се сменяли


Специално за LadyZone.bg аналитичният психотелесен терапевт Мартин Чолаков, разяснява езика на тялото на Амбър Хърд и нещата, които актрисата ни споделя с него.

Психологът посочи, че е мъчно да се направи разбор, защото до момента в който е на свидетелското място, от нея се вижда единствено горната половина от тялото ѝ.



" Tака присъщи и издаващи характерна психична и характерова динамичност елементи от тялото - като ръце, стомах, таз и крайници в тяхната динамична версия, не се виждат”, посочи той. „ Бих желал думите ми да бъдат четени с ангажимента, че това, което се вижда, евентуално съдържа една доста дребна част от истината в този проблем. “

И въпреки всичко часовете видео, които са налични за всички в интернет, съдържат задоволително информация, която опитният психолог може да разчете в държанието на Амбър Хърд.

„ Първото нещо, което ми прави усещане, е характерна динамичност и форма на устните, които понякога одобряват формата на една „ колабирала “ позиция, която е доста присъща за тъжните, огорчените и ядосани хора “, уточни Мартин Чолаков. „ Допускам, че в живота на тази жена е имало обстановки, които постоянно са я карали да се усеща по един от тези способи. “

Снимка: Getty Images


Амбър Хърд беше призована като очевидец по делото, което някогашният ѝ брачен партньор Джони Деп заведе против нея за клюка. Амбър твърди, че по време на късия си брак е била подлагана на психически и физически тормоз от Деп. Твърдения, които Джони Деп отхвърля.

Според Мартин Чолаков държанието на някогашните съпрузи в съда приказва, че сред тях е имало доста по-сложни връзки, в сравнение с подозираме.



" Допускам, че в брака на двамата е имало една садо-мазохистична динамичност, при която постоянно единия претърпява себе си като жертва, а другия като принудител, без те да са добре осъзнати за този развой “, изясни психологът. „ Понякога функциите на жертва и принудител може да се сменят, като жертвата най-често отива във вторична експанзия, с цел да се отбрани и по този начин се трансформира в принудител. “

Може да прочетете целия разбор на психолога Мартин Чолаков на уеб страницата LadyZone.bg, където ще намерите и още информация за най-любопитния развой на годината :

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР