Специално за деца и родители, които карат ски на Витоша

...
Специално за деца и родители, които карат ски на Витоша
Коментари Харесай

Микробуси на Столичната община ще превозват деца и родители, които карат ски на Витоша

Специално за деца и родители, които карат ски на Витоша е основана специфична организация, заяви кметът на София Васил Терзиев във Facebook.

От неделя - от 8:00 до 12:30 часа, два спешни екипа на дирекция “Аварийна помощ и предварителна защита ” на Столичната община ще транспортира деца, съпроводени от най-малко един родител. 

За да се облекчат и фамилиите с дребни деца, се  обезпечава превоз на дребните скиори с съоръжение от местността “Витошко лале ” до околност “Морени ”. Зоната от “Морените ” до хижа “Алеко ” е пешеходна. 

Превозването до планината ще става със 7-местен пътнически микробус, който ще направи няколко курса. " Надявам се да успеем да помогнем на всички фамилии да стигнат до “Витоша ” и да прекарат пълноценно време с децата си ", написа още Терзиев.

Пуснати са два спомагателни рейса по линия №66 заради засилен поток на пасажери и многото искащи да прекарат свободното си време на Витоша.  Екипите на Центъра за градска подвижност наблюдават натовареността по линиите и има подготвеност да се обезпечат спомагателни рейсове по линия №63.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР