Специално коледно пътуване по единствената действаща теснопътна линия в страната

...
Специално коледно пътуване по единствената действаща теснопътна линия в страната
Коментари Харесай

Дядо Коледа се качва в теснолинейката след двегодишно отсъст...

Специално коледно пътешестване по единствената настояща теснопътна линия в страната ни приготвят от Гражданско съдружие " За теснолинейката ". Празничното събитие, наречено " Коледно чудо по теснолинейката III ", ще се организира за трети път. Сега обаче феновете на Малкото влакче го чакат с доста по жив интерес, откакто две години подред Добрият дъртак не можа да показа с тях коледния дух поради рестриктивните мерки по време на пандемията. Като отплата за пропуснатото обаче празничният воаяж дава обещание да бъде доста прочувствен.

Ето какво пишат в поканата си уредниците:

След двугодишно неявяване, Дядо Коледа се завръща в теснолинейката за трети път! Елате да попътуваме с приказния трен " Родопи " точно на Коледа - 26.12.2022 година (понеделник)! Да изпратим дружно остарялата 2022 година по една от най-романтичните и красиви жп линии в България и света като си подарим това вълшебно пътешестване за по-малко от 10 лева в посока и гратис за малчуганите до 7 годинки!
Донесете въодушевление, коледни дрешки, може и декорация за влакчето, което ще ни разноски през Родопите, Рила и Пирин! Може да пеем коледни песни и да играем дружно игри по вагончетата на дребния планински трен!
Празничното премеждие ще стартира по традиция от гара Септември на 26.12.2022 година в 08:50 ч. и ще продължи през целия ден на борда на трен „ Родопи ” – до крайната гара Добринище и назад. По време на пътуването нашите посетители ще се срещнат с Дядо Коледа. За малчуганите сме подготвили дарове и изненади, тъй че не се колебайте и ги доведете. Уютните и топли вагончета, горещата пара и зимната панорама в близост ще създадат пътуването в действителност приказно за децата и за вас – техните родители. Не се колебайте и си подарете това незабравимо странствуване във времето в празничния понеделник - 26-ти декември.
Важна детайлност е, че може да пътувате до избрана точка по маршрута или през целия ден до Пирин и назад - не е наложително да се качите от началната гара или да слезете на крайната.
Повече информация за разписанието, цените и билетите може да видите в уеб страницата на БДЖ и на нашия телефон - 0892288220 в делничните дни сред 09:00 и 16:00 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР