Специално изработен часовник отброява от днес оставащите до мащабния протест

...
Специално изработен часовник отброява от днес оставащите до мащабния протест
Коментари Харесай

Обратен брояч изчислява часовете до началото на протеста за Колежа

Специално направен часовник отброява от през днешния ден оставащите до огромния митинг за " Колежа " часове и минути. Той е вграден в страницата на Сдружение " ПФК Ботев ", една от петте организации, които публично поддържат настояванията на ботевисти и пловдивчани.

Ето какво оповестиха при стартирането му уредниците:

За кого бият камбаните? 

Обратното преброяване за борбата за Колежа стартира. Часовникът отброява изтичащото все по-бързо самообладание на почитателите на Ботев и пловдивчани. Десет години те бяха безобразно лъгани, а очакванията им – потъпквани от избори до избори. Колежа не е и не би трябвало да е избирателен подарък. Стадион " Христо Ботев " е обект, който пловдивчани заслужават и е извънредно време да го получат.
 Феновете на Ботев (Пловдив) излизат на митинг за стадион Феновете на Ботев (Пловдив) излизат на митинг за стадион " Христо Ботев "
Затова настояваме за 100% довеждане докрай на Колежа и най-накрая за цялостна бистрота по отношение на потреблението на средствата. Не е наша работа да молим, лобираме и просим пари за завършването на плана. Нашият митинг е непартиен и търси само правдивост. Затова и сме безусловно срещу която и да е политическа група да яхва нашата битка и да чака политически дивиденти, само че и ще помним кой се опитвал да ни саботира в нашите старания.

Времето изтича – 1 февруари, сряда, 18 часа, пл. " Съединение ".
 Феновете на Ботев (Пд): Търпението ни свърши! Подготвяме митинг Феновете на Ботев (Пд): Търпението ни свърши! Подготвяме митинг
Припомняме и настояванията, издигнати за митинга:

1. ПОПРАВКА на некачествено изпълнените СМР за сметка на изпълнителя. 
2. Изпълнение на ЦЕЛИЯ ПОКРИВ върху четирите бранша с целево отпуснатите 12 млн. заем. 
3. Въвеждане в употреба на целия стадион с ЧЕТИРИТЕ СЕКТОРА на първи стадий от строителството! Исканията ни не изискват нови обществени средства. Ако парите не стигат, Общината да даде пояснение къде са изхарчени!
 Ето всички обстоятелства с документи за Ето всички обстоятелства с документи за " Колежа ", които демонстрираха почитателите на Ботев
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР