Специалният летателен отряд (СЛО) Русия - аналог на българския правителствен

...
Специалният летателен отряд (СЛО) Русия - аналог на българския правителствен
Коментари Харесай

Продават самолети от президентския авиофлот на Русия

Специалният летателен отряд (СЛО) " Русия " - аналог на българския държавен авиоотряд - който се занимава с въздушен превоз на високопоставени държавни лица на Русия, включително и на президента - предложи на пътническите самолетни компании в страната да закупят самолет(и) Ту-214, излизащи от употреба, заяви " Комерсант ". По данни на изданието, става въпрос за най-малко два самолета на над 20 години.

Въпросните самолети без ремонт са отвън летателна валидност, а източници на " Комерсант " правят оценка разноските за възобновяване им на 3-4 милиарда рубли за два самолета. Цената на договорката още не е избрана, само че през зимата сходен по възраст аероплан Ту-214 не можа да бъде продаден за 373 милиона рубли (около 11 млн. $ по тогавашния курс). Цената на ремонта му се опредеряше тогава на към 1,25 милиарда рубли.
 Колко самолета годишно ще създава Русия
Колко самолета годишно ще създава Русия

Темповете на произвеждане се форсират поради прекъснатите контакти със самолетостроителни компании от Съединени американски щати и Европа

Засега компанията Red Wings се счита за възможен адресат на самолетите. По публична информация за самолетната компания, тя има опит със самолети Ту-154 и Ту-204 и понастоящем има авиофлот от 19 Sukhoi SuperJet (SSJ 100).

Източници от други самолетни компании собщават, че " според от цената биха обмислили покупка ", само че при изискване че има гаранции за удължение на леталната валидност на самолета, която все още е лимитирана на 20 години.

Както научи " Комерсант ", СЛО " Русия " възнамерява да изведе от употреба няколко самолета Ту-214 и да ги трансферира за търговски транспорти. Ту-214 е тяснофюзелажен аероплан за дълги дистанции за транспорт до 210 индивида.
 В Русия свършиха немските мотори за самолети за образование на военните летци
В Русия свършиха немските мотори за самолети за образование на военните летци

Търсят се съветски производители

СЛО " Русия " се занимава с въздушен превоз на президента , министър-председателя, ръководителите на Съвета на федерацията, Държавната дума, Конституционния и Върховния съд, основния прокурор, ръководителя на Следствения комитет, президентската администрация и Министерството на външните работи.

Владимир Путин, като предписание, лети на аероплан Ил-96.

В началото на септември Министерството на превоза и Асоциацията на операторите на въздушен превоз желаеха от авиопревозвачите да оценят нуждата си от самолети Ту-214 и да потвърдят вероятно " подготвеност за придобиване ". Колко тъкмо самолета Специалният летателен отряд " Русия " пранира в близко време да изведе от употреба, все още не е известно.
 Съединени американски щати сложиха под наказания още 121 съветски самолети
Съединени американски щати сложиха под наказания още 121 съветски самолети

Самолетите на кои самолетни компании са в санкционния лист и какъв брой " набъбна " той
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР