Специалният благотворителен сезон на Стани богат - Въпрос на бъдеще“

...
Специалният благотворителен сезон на Стани богат - Въпрос на бъдеще“
Коментари Харесай

Журналистът Иво Иванов е новият водещ на Стани богат

Специалният благотворителен сезон на " Стани богат " - „ Въпрос на бъдеще “ продължава и тази неделя по bTV с нова страхотна идея този път в поддръжка на Тийноватор.

Тийноватор е неповторима за България самодейност, която свързва възпитаници с към този момент пораснали и съумели българи, и дава на младите ентусиазъм, мотивация и вяра за утрешния ден. Само за няколко години от съществуването на Тийноватор над 1600 деца от учебни заведения в цялата страна са станали част от програмата. Тя ги учи на новаторско бизнес мислене, работа в екип, отговорност и проактивност в продължение на 9 месеца.

Гост-водещ на специфичния епизод в неделя от 20:00 ч. до 22:00 ч. по bTV е обичаният и самичък по себе си въодушевяващ създател и публицист Иво Иванов, който с наслада, възторг и авантюристичен дух приема тази специфична роля. Срещу него на стола на благосъстоянието ще седнат обичани и известни персони дружно с ментори, доброволци и участници в програмата.



„ Дори и най-великите са тръгнали от нулата и благодарение на учители и вдъхновители са изкачили върхове. Вярвам, че през днешния ден играем за децата, които ще се трансфорах в светила и с наша помощ ще спасят света! “, са думите на Иво Иванов в поддръжка на идеята.

За да завоюват допустимо по-голяма сума в играта в поддръжка на Тийноватор, тази неделя в тандем ще играят певицата Виктория Терзийска дружно със Зорница Миткова – мотор на самодейността. Втората двойка се състои от тенисистката и доброволец в програмата – Маги Малеева и  Радостина Горошевич, която също е наставник и доброволец. Третият тим ще се състезава повече от мъжки и с необятна усмивка, тъй като в него влизат водещият на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “, стендъп комик и публицист – Николаос Цитиридис и 18-годишният Калоян Георгиев, който е един от участниците в програмата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР