Специалните служби на САЩ Сикрет сървис твърди, че поне 100

...
Специалните служби на САЩ Сикрет сървис твърди, че поне 100
Коментари Харесай

100 000 000 000 долара коронапомощи са били откраднати в САЩ

Специалните служби на Съединени американски щати Сикрет сървис твърди, че най-малко 100 милиарда $ са били откраднати от стратегиите, основани в помощ на бизнеса и безработните американци поради пандемията от ковид, заяви Ройтерс.

Рой Дотсън, народен координатор на службата за следствието на измами в изискванията на пандемия, съобщи пред организацията, че оценката се основава на данни от Сикрет сървис и американското министерство на труда и администрацията за дребен бизнес. Той съобщи, че открадната сума е 3% от общо 3,4 трилиона $, предопределени за помощи.
Съединени американски щати активизират 1000 военни лекари в лечебните заведения поради Омикрон
Администрацията на Съединени американски щати ще притегли още 1000 военни медицински експерти, които да оказват помощ в американските лечебни заведения. Това съобщи президе...
Прочети повече
Според организацията по-голямата част от сумата е била открадната вследствие на измами с компенсации за безработица. Министерството на труда на Съединени американски щати заяви, че е допустимо непозволено да са били изплатени компенсации за безработица на стойност към 87 милиарда $, като огромна част от сумата евентуално е била получена посредством машинация, написа БГНЕС.

Тайните служби са конфискували над 1,2 милиарда $ в границите на следствие на измами с помощи за безработица и заеми. По данни на организацията във всеки щат се водят над 900 наказателни следствия на измами, свързани с пандемията, като към този момент са задържани над 100 души.

Припомняме, че Сикрет сървис е основана в началото за запазване на националната валута на Съединени американски щати - $. По-късно на тази работа е поверена защитата на американските президенти.

Още: С помощи за ковид - мъж си купи " Ламборгини ", евентуално влиза в пандиза

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР