Специални Великденски предложения, оглед на свободните за продажба жилища и

...
Специални Великденски предложения, оглед на свободните за продажба жилища и
Коментари Харесай

Royal Garden с отворени врати и специални предложения за покупка на жилище по повод Великден

Специални Великденски оферти, оглед на свободните за продажба жилища и информация за всички съставни елементи, свързани със строителството ще бъдат показани в Ден на отворените порти в жилищен парк Royal Garden тази събота, 13 април 2019 година

Инициативата на Галакси Инвестмънт Груп е за всеки, който желае да се снабди с нов дом или влага в жилищен парцел, да научи повече за преимуществата и удобствата, които предлага жилищният парк. Събитието ще се организира в комерсиалния офис, който се намира в непосредствена непосредственост - сред ул. "Владивосток " и ул. "Митрополит Максим " в град Пловдив и ще продължи от 11:00 до 18:00 часа.

Royal Garden включва две Г-образни жилищни здания, които се отличават с съвременна и разчупена архитектура. В жилищния парк, който се чака да бъде изцяло приключен тази есен, клиентите могат да открият извънредно комфортни и функционални жилища - един необичаен за пазара на недвижимите парцели артикул. Помещенията са с прави форми - със светла височина 2,85м. и са подобаващи за разнородни интериорни решения. В строителството са вложени висококачествени материали съобразени с последните трендове, шесткамерна немска PVC дограма, отлична топло и хидроизолация, асансьори от висок клас и други.



Модерната архитектура и отличната локация трансформират жилищния парк в притегателно място за предприемчивите и съвременни хора, които търсят дом, в добра обществена среда за себе си и своите фамилии или търсят сигурна инвестиция в парцел. Royal Garden се намира в един от най-предпочитаните региони на град Пловдив – "Отдих и просвета ", директно до Mall Plovdiv и единствено на 10 минути пешеходно разстояние от Гребната база. Удобство прибавят разположените наоколо хипермаркети, детски градини, учебни заведения, спортни уреди и многообразие от заведения за хранене.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР