Специални технологии улесняват обмена на съдържание с телефонMatebook Pro е

...
Специални технологии улесняват обмена на съдържание с телефонMatebook Pro е
Коментари Харесай

Нов Huawei Matebook Pro дебютира на MWC 2019

Специални технологии улесняват обмена на наличие с телефон

Matebook Pro е създаден със мощен акцент върху дизайна

Ново решение за съгласуваност от бъдещето – за телефона, за индивида, за офиса – по този начин Huawei разказа усъвършенствания преносим компютър Matebook Pro, който дебютира на Световния мобилен конгрес в Барселона.

Моделът е създаден на база на отзивите от потребителите за неговия предходник, които – съгласно производителя – са довели до четворно нарастване на продажбите спрямо 2017 година

Новият Matebook Pro е създаден със мощен акцент върху дизайна. Ново лого, екзотични цветове, остри ръбове характеризират модела. Компютърът е супер тъничък – 14,6 мм в най-дебелата си част и 4,9 мм в предната.

Рамките на екрана са извънредно тънки – налице е съответствие 91% сред екрана и същинския екран. От Huawei са вградили технология за икономисване на сила. Бърза безжична връзка разрешава скоростно преместване на данните: 1733 Mbps през Wi-Fi.
още по тематиката
За съгласуваност са планувани USB 2, USB 3 и USB-Туре C портове, както и аудио жак. Екранът е сензорен, налична е също камера за сигурност, която е вградена в един бутон на горния ред и изкача при натискането му.

Заслужава внимание връзката сред преносим компютър и телефон Huawei. Компанията е създала няколко технологии за бърз продан на информация сред двата вида устройства. Наричат я Share OneHop – технология за бързо прекачване на видео, фотоси и друго наличие от телефона на латопа.

Снимки, снимани със смарт телефона, могат мигновено да се „ метнат “ на компютъра. Потребителят може да раздруса телефона и с това ще трансферира видеото, което върви на екрана на компютъра, върху екрана на телефона си. Същата технология разрешава елементарно прекопирване и слагане на текст от едното в другото устройство – да вземем за пример прекопирване на рецепта от компютъра право на телефона.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР