Специални поводи има в Младежкия театър - с едноименния премиерен

...
Специални поводи има в Младежкия театър - с едноименния премиерен
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: европейски спектакли гостуват в България

" Специални мотиви " има в Младежкия спектакъл - с едноименния премиерен театър. Една двойка чества 15-годишен сватбен живот. Празнува и възнамерява... идния си бракоразвод. Постановката на Петър Кауков ни повежда в смешно-тъжните мемоари, с значимите моменти за всеки от нас.

Сливница за четвърти път е хазаин на Европейския фестивал на пътуващия спектакъл. Спектакли от Чехия, Македония, Германия, Сърбия, Словакия и България демонстрират пъстрото лице на театъра от остарелия континент. " Симон и Бартушка " ще раздава усмивки довечера, а на следващия ден - артистът от Цирк Дьо Солей Юрай Бенчик - със специфична интерактивна стратегия. В неделя церемониален край ще постави трупата на Народен спектакъл Ниш, Сърбия, с " Госпожа Министершата “ от Нушич. Тогава ще станат ясни и премиите, с блестящо шоу пред читалището в Сливница.

Подкрепете с наличие и овации младите артисти. Студентите на професор Атанас Атанасов от класа по актьорско майсторство показват комедията " Хора с куфари ", под режисурата на Мартин Каров. Пъстри персонажи от един квартал ще смесят живота си с идващи и отиващи си хора, в това число и феновете. Премиерата е на следващия ден, в Учебния спектакъл.

Танцови спектакли от Литва ще сложат финала на ONE DANCE WEEK.

В петък ще забележим " Годос " на AURA Dance Theatre и една от водещите хореографи на Литва Бируте Летукайте. Спектакълът пресъздава известни легенди и митове от балтийската страна. Обединява ги от дълго време изчезналата от езика дума „ godos “ или „ ария на душата “. Пътуването с душата и танца е в Дом на културата Борис Христов в Пловдив.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР