Специални писма са изпратени до областните администрации на Видин, Ловеч,

...
Специални писма са изпратени до областните администрации на Видин, Ловеч,
Коментари Харесай

Опасността Е Надвиснала И Днес! Мвр Съветва Какво Да Правим При Наводнения!

Специални писма са изпратени до регионалните администрации на Видин, Ловеч, Монтана и Враца поради задаващия се дъжд. Заради прогнозата за значителни дъждове в събота се чака цялата страна да е в код " Жълто " като се изключи градовете Добрич, Силистра, Перник, София област и София град, написа нюз.бг.

За наслада няма потърпевши и ранени хора, изясни Николов. Никъде не е обявявано бедствено състояние, добави той след проливните дъждове от последните дни.

От Национален институт по метеорология и хидрология прогнозите за метрологичната конюнктура за идните дни е, че се чакат мощни ветрове и дъждове. За това са изпратени писма до регионалните шефове да вземат спомагателни ограничения като следят сериозните сектори на речните корита, шахтите, ВиК системите. Доброволните отряди да са в подготвеност, са поискали от избавителните звена на Министерство на вътрешните работи.

Те са посъветвали полицейските структури да са деликатни и готовността им да остане на високо равнище. Съоръженията, предопределени за гасене и отводняване да са в подготвеност и в къс период да се притекат на помощ, изясни гл. комисар Николов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР