Специални операции с полицаи под прикритие се провеждат по плажовете

...
Специални операции с полицаи под прикритие се провеждат по плажовете
Коментари Харесай

Полицаи под прикритие гонят крадци из плажовете в Кипър

Специални интервенции с служители на реда под прикритие се организират по плажовете в Кипър поради зачестилите обири по тях.

57 случая на произшествия с откраднати скъпи предмети от летовници се проверяват досега, 11 извършители са задържани, оповестиха от полицията.

В засиленото наблюдаване на разнообразни плажове в страната вземат участие служители на полицията и на службата за предварителна защита на престъпността – под прикритие в цивилно облекло.

Изпращането им като „ туристи “ е една от подхванатите изключителни ограничения за битка с нараствания брой обири от летовници, споделиха от полицията.

Централният плаж „ Финикудис “ в Ларнака и плажовете в известния курортен регион на Агия Напа на югоизточното крайбрежие на острова са най-силно наранени, като най-вече – 43, са записаните и разследвани произшествия за липса на скъпи движимости в Ларнака. За тях са задържани 8 души, оповестиха от полицията.

В арестуваните са открити огромни суми пари, златен синджир, мобилни телефони, кредитни карти, слънчеви очила, часовник.

Чрез известия в обществените мрежи полицията поучава почиващите край морския бряг да не носят полезности на плажа и доста пари, да не оставят без контрол движимостите си и да помагат на другите къпещи се в наблюдението им.

От полицията увериха, че инспекциите ще се усилят до края на юли и през август, когато е най-силният туристически трафик към плажовете.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР